Bestellen en levering

Bestellen

Via onze webshop Ikdoemijndakzelf kunt u diverse artikelen bestellen.
Wanneer uw bestelling is geplaatst en betaald, sturen we je een e-mail waarin we de ontvangst van je bestelling bevestigen. In de mail vind je informatie over de producten die je hebt besteld en de totale kosten van de bestelling.

Levering

Binnen 1 á 3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling (uitgezonderd de Eilanden).
Indien wij niet binnen deze termijn kunnen leveren, nemen wij met u contact op en informeren we jullie over de geschatte levertijd. Als wij een product niet binnen 30 dagen kunnen leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover. We kunnen u dan een alternatief aanbieden maar indien u dit niet wenst kunnen we het bedrag van het niet geleverde artikel crediteren.

Wij versturen de goederen per pakket naar u toe maar wanneer deze te groot of te zwaar zijn zal dit per pallet verzonden worden. De bestelling per pallet zal tot de voordeur/oprit geleverd worden.

De goederen worden 1 keer aangeboden, mocht je niet thuis zijn dan worden de goederen de volgende werkdag opnieuw bij je aangeboden maar de tweede leveringskosten worden naar de klant doorgerekend, namelijk 60 euro incl btw.

Afhaling

Je kan er ook voor kiezen om jouw bestelling af te halen te Ondernemersweg 31-33 4501 WD Oostburg. De bestelling kan je via e-mail doorgeven of online plaatsen en nadien maken we een afspraak om de goederen af te halen.

Leveringskost Nederland

Pakket = € 7,95 inclusief BTW
Daktrim = € 19,95 inclusief BTW
Resitrix = € 60 inclusief BTW
Isolatie = € 60 inclusief BTW
Sedum cassette = € 85,00 inclusief BTW
GRATIS verzending vanaf orderbedrag 350 euro inclusief BTW op uitzondering bij aankoop van isolatie, Resitrix en sedumcassette’s

Leveringskost België

Pakket = € 10,95 inclusief BTW
Daktrim = € 39,95 inclusief BTW
Resitrix = € 85 inclusief BTW
Isolatie = € 85,00 inclusief BTW
GRATIS verzending vanaf orderbedrag 350 euro inclusief BTW op uitzondering bij aankoop van isolatie, en Resitrix